2022 Novemberi Ovikrónika

Novemberi Ovikrónika

Ebben a szép őszi hónapban is szép élményekkel gazdagodtak ovisaink. Frida kutya megszokottan érkezett többször is, a gyerekek mindig nagy örömmel várták. És ami igazán jó, hogy lassan mindenki ráérez arra, hogy Frida egy igazán kedves kutya és jókat lehet vele játszani ha elfogadjuk és betartjuk a folyamatosan megtanult szabályokat.

Örömmel játszottunk őszi ruhába öltözött udvarunkon, élveztük a játékot a lehulló levelekkel, alkottunk szép képeket ezekből. Terméseket gyűjtöttünk, azokkal is alkottunk.

A Somlyai család közreműködésével az országban sok más óvodával, iskolával együtt vettünk részt a „Mézes reggeli” programban nem csak az igazán finom méz elfogyasztásával, hanem a méhecske rovar tulajdonságainak és hasznosságának megismerésével.

Ovis társunk apukája – Csupász Imi és munkatársai hatalmas vasalógyöngy készletet ajándékoztak csoportunknak, ami az amúgy sem kicsi alkotókedvünket tovább fokozta az új alkotások elkészítésére.

Nyugdíjba vonuló dajka nénink kellemes meglepetést hozott nekünk névnapja alkalmából. A gyerekek nagy örömmel fogadták.

Készítjük az ünnepi dekorációnkat, melyet a karácsony előtti fotózásunk hátterének is választottunk. Ezen a napon vendégül láttuk a Bélmegyeri ÖNO tagjait és munkatársait közös alkotásra, foglalkozásra. Kicsik és nagyobbak is nagyon jól érezték magukat.

Azért ezeken kívül játszottunk sokat, énekelünk, mesélünk, verseket tanulunk, mert bizony nagyon várjuk a téli ünnepeket. Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánunk.

2022. december hétfő

Hírek

Cím
Bélmegyer konyha heti menü

2024. 03. 11 - 2024. 03. 22.

2024. évi választások
Tájékoztatás

Tájékoztató földi szúnyoggyérítésről

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén…

Figyelem! EBOLTÁS!

Értesítjük a lakosságot,…

Dareh 2023. III. negyedévre vonatkozó lakossági tájékoztató

 

Ügyfélfogadás rendje:

Tájékoztató földi szúnyoggyérítésről

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén…

Lomtalanítás Bélmegyeren 2023. június 2.

A DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. értesíti…

Áramszünet 2023. május 22.

Tisztelt Ügyfelünk! 

Áramszünet 2023. május 12.

Tisztelt Ügyfelünk! 

Oldalak